Modne novosti

Ići dole

Modne novosti

Počalji od kapetan taj Pet Dec 03, 2010 10:15 pm

IZAZOV PUNĐE

Zahvaljujući Anđelini Džoli, kojase na premijeri Bredovog filma pojavila s kosom uvijenom u punđu, ovafrizura se vratila u moduHolivudomposlednjih dana vlada prava pomama za punđama, zahvaljujući AnđeliniDžoli, koja je nedavno ponosno prošetala ovu frizuru. Lepa glumica jenovu elegantnu frizuru, kosu skupljenu u punđu, pokazala na nemačkojpremijeri filma njenog supruga Breda Pita.Umestohaljine koja će isticati atribute, Anđelina je izabrala da naglasi kosuskupljenu u ležernu punđu sa strane, koja se meko spušta na jagodice.Eleganciji je doprinela i viseća dijamantska minđuša na otkrivenom uhu.

Nijetrebalo dugo da se oglase i frizeri, pa su iz britanskog ogrankakompanije „Švarckopf" dali i savete kako da na najlakši načinpostignete izgled frizure sličan onoj koju je imala Anđelina.

Prvopenom pripremite kosu. Fenom osušite penu dok kosa ne bude sasvim suva.Potom je uvijte u velike vruće viklere i podelite kako želite da pada.Kad se vikleri, odnosno kovrdže ohlade, rastresite ih prstima. Širokimčešljem i pomoću laka lagano tapirajte prednji deo temena sve do ušiju,potom skupite kosu u labavu punđu iza uha i učvrstite šnalama. Na krajupoprskajte lakom za volumen i učvršćivanje.I Mark Taunzend, stilista Ešli Simpson, otkrio je jedan od načina kako da napravite aktraktivnu frizuru čija je osnova punđa.

-Zahvatite pramen širine sedam centimetara s jedne strane glave.Uvijajte ga prebacujući na suprotnu stranu i učvrstite šnalama. Šiške iprednje pramenove ostavite da padaju, a ostatak kose skupite u punđu -objašnjava Taunzend.

Poznato je da zvezde različite verzijepunđe rado nose i na crvenom tepihu obično na dodelama prestižnihnagrada poput Oskara. Nedavno je čak i problematična pevačica EjmiVajnhaus skupila svoje raspuštene i neuredne pramenove u nešto nalik naneobaveznu punđu.


Uvek elegantna

Punđaje poslednjih godina nezasluženo bila zapostavljena kao simbolprevaziđene i starinske frizure. Međutim, punđa ne mora da bude nužnouštogljena i komplikovana. Zahvaljujući modernim verzijama koje možeteda napravite i sami, u svakoj svečanoj prilici izgledaćete glamurozno ielegantno. Pronađite punđu koja će licu dati potpuno nov izgled.

Kadapravite punđu, kosa ne bi trebalo da bude previše čista da biste moglida je oblikujete. Koristite gumicu i šnale koje su dovoljno čvrste kakose punđa ne bi raspala, i potrudite se da uvek ostavite poneki pramenda ležerno pada.
avatar
kapetan
Admin
Admin

Seks : Muški
Zodijak : Rak Datum upisa : 02.12.2010
Godina : 53

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu